طرز تهیه پاکورای مرغ

  • طرز تهیه پاکورای مرغ

    با مطالب آموزش پخت انواع غذا بیست ستون همراه باشید.

    نحوه درست کردن پاکورای مرغ,درست کردن پاکورای مرغ

    طرز تهیه پاکورای مرغ

    پاکورای مرغ یک غذای خوشمزه و خیلی راحت

    مواد لازم برای پاکورای مرغ :

    سینه مرغ نصف سینه مرغ
    پیاز یک عدد
    آرد نخودچی ۵ قاشق غذاخوری
    آرد سفید ۲ قاشق غذاخوری
    آب نصف لیوان
    شوید و جعفری ۳ قاشق غذاخوری
    پاپریکا، زردچوبه، آویشن و نمک به میزان لازم
    فلفل سبز تند خردشده (اختیاری) ۲ عدد (من نزدم)

    طرز تهیه پاکورای مرغ :

    مرغ را به اندازه های دلخواه برش بزنید و داخل پیاز، ادویه ها، آردها، شوید و جعفری و آب بغلتانید (کلیه موادبالا) تا تمامی مواد به مرغ بچسبد و برای یک الی دو ساعت مرغ را داخل یخچال بگذارید تا مزه دار شود. بعد داخل روغن داغ با حرارت ملایم مرغ ها را با موادی که به آن چسبیده سرخ کنید.

    گردآوری: بخش آشپزی بیتوته

    به تلگرام ما بپیوندید

    5 ستاره از 5 در 1 رای

    عنوان این مقاله : طرز تهیه پاکورای مرغ

    رای شما :

    زمان دقیق: 2017-07-04T01:00:42+04:30

منبع: مجله اینترنتی بیست ستون  


گاه سایت بلاگ بیست پاکورای ,تهیه ,داخل ,قاشق ,غذاخوری ,تهیه پاکورای ,قاشق غذاخوری منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

harveykvvjp015 casa anip آزمون تولک Saeed.Davoodi مدلینگ Public Management دانلود تحقیق فرش کاشان شرکت امنیت آوران پرسپولیس|02166068902